Obsah brožury: Význam dobrého stavu výživy pro nemocného s nádorem,
Příčiny podvýživy u pacienta s nádorovým onemocněním , Přístup k
podvýživě onkologického pacienta, Vyhledávání pacientů s rizikem
podvýživy, Metody výživové (nutriční) podpory, Cíle výživové
podpory, Dietní ovlivnění jednotlivých obtíží u pacienta s
nádorovým onemocněním, Zvláštní diety pro speciální použití,
Preventivní výživa ve vztahu k onkologii , Alternativní dietetické
přístupy , Udržení dobrého stavu výživy – základní cíl nutriční
podpory ...........
- Autoři: MUDr. Milana Šachlová, CSc.et Ph.D.; Danuše Hrbková
- Pořadí: 0
- Rok: 2004
- Nakladatelství: Masarykův onkologický ústav
- Místo: Brno
- Stránky: 34
- Sdílejte na: